Friday, September 5, 2008

Mnoho povyku pro nic?

Dnes dopoledne jsem dostal email od Petra Klimpla. Týkal se jednoho článku z tohoto webu, konkrétně toho s názvem Last test, a vskutku nebyl pochvalný. Každopádně s něčím takovým jsem počítal, už když jsem ho psal, ale říkal jsem si, že když už někdo na Zhaly.kom zavítá, je mu jasné, že tu žádné seriozní informace nenajde. Obzvlášť, když si tu většinou dělám prdel sám ze sebe. Ale stalo se a teď je mou povinností vše napravit a to formou, která otevře oči všem potencionálním čtenářům článku hodného bulváru.

Otevřený dopis Petru Klimplovi

Ahoj Petře,
je mi líto, že jsem svou snahou být vtipný někoho urazil, ale doufal jsem, že čtenáři mého blogu mají nadhled a neberou každé mé napsané slovo vážně.
Každopádně příspěvek Last test vznikl, tak jak v závěru emailu správně odhaduješ, jako menší parodie na tvou kritiku jičínských vícedenních závodů, pro kterou osobně nemám pochopení. Nijak nepramenil z mých neznalostí pravidel OB (přesto jsme se s Štěpánem Dlabajou shodli, že by se musel stát zázrak, aby stavitelé připravovali middle na 35 minut a ne na 40 a více, jakkoliv pro to najdou oporu v pravidlech) a měl jen pobavit. Kdybych jím chtěl někomu ublížit, tak ho dám na BEN.
Dokonce jsem ani nechtěl urazit stavitele, ač to většinou v cíli závodů dělám, a to mnohem horšími výrazy než jackass čili hlupák. A jestli jsem jim jedním na první pohled podivně subjektivním článkem sebral elán do let budoucích, pak jsem je snad uchránil před budoucími urážkami od pravidelných nespokojenců.
Zdraví
Petr Žaloudek

3 comments:

Lorenc said...

A co ten povyk v nočním kempu, he?

Anonymous said...

Noo, tak jsem ty trate postavil trosku delsi (umyslne), myslel, ze na vicedennich se na to moc nehraje, treba kdyby byl sprint na Valecove na 15 minut, byl bych vyslovene smutnej jak svina! Ale jak tak ctu, je to naka parodie, takze se do toho nebudu michat, stejne sis urcite celou trat pomlaskaval, jaka je to krasa a lahudka, ne? Minimalne dva lidi to pochvalili!! To tvoje mimco by tech 7 minut uz pockalo, kdyz se mamka dobre bavi..Aspon mi byl doporucen naky zajimavy blog. Mej se fajn, zdravi vecny jackass Hermelin

Anonymous said...

Béďo čteš i BT blog, jen aby sme se ti taky nemuseli omlouvat :-) Jinak nová rubrika Jak to vidí BiBi, je určitě pro tebe velká konkurence ;-)