Monday, March 17, 2008

Praha uspořádá olympiádu

Říjen 2009
Na zasedání MOV v Kodani se rozhodlo o hostiteli letních olympijských her v roce 2016. K velkému překvapení všech zúčastněných se jím stala Praha, která v rozhodujícím souboji porazila o jediný hlas Baku.
Průběh zasedání negativně ovlivnila úplatkářská aféra, která připravila ostatní kandidátská města o šanci na úspěch. Díky odposlechům činovníků MOV byla odhalena korupce z řad zástupců uchazečů z Dauhá, Chicaga a Tokia, kteří za hlas ve prospěch svého města nabízeli sex, drogy a rock'n'roll. "Je to ost
uda celému olympisjkému hnutí," nechal se slyšet předseda Jacques Rogge a dodal: "Chudá Praha a neambiciózní Baku zůstali bez poskvrny, díky čemuž mohlo dojít k regulerní volbě.
Nejvíce ze všech byli překvapeni zástupci zvolené Prahy. "Nemáme peníze, sportoviště ani infrastrukturu, ale máme OH. Není to úžasné?," pochvaloval si český premiér Pavel Bém. Olympijský oheň vzplane na strahovském spartakiádním stadionu za 6 a půl roku...

2 comments:

Anonymous said...

Neber ty drogy! Podivej co to s tebou dela! Zblbnes!

Zhaly said...

tenhle prispevek vzniknul ve skole na nejakym zurnalistickym predmetu, jen jsem ho chtel jeste trochu zneuzit. ale do skoly se da chodit jedine zdrogovanej, minimalne paroubkem.