Monday, March 9, 2009

Zhaly.kom točí ve Španělsku

Netřeba slov, koukněte na dvoudílné video...

Část první - v divočině


Část druhá - ve městě


Nakonec pár slov stejně připojím. Mým tréninkovým parťákem je Jarno Trulli. To je ten, co jezdí formuli 1 s Toyotou a připadá si děsně drsnej. Ale včera jsem ho totálně utočil a na společnou večeři přišel v totálním žaketu, že mu do řeči nebylo. Poslal jsem ho radši spát, aby ráno zvládl dvacet dvoustovek a šel si užívat nejlepšího slovního spojení - open bar.

9 comments:

Anonymous said...

Dovolím si podotknouti, že tenhle článek by téměř snesl i nejpřísnější kritéria pro otisknutí na http://janmrazek.blogspot.com/
Bohužel mu chybí nějaký klenot na závěr (jako třeba plavání v moři při závodě). Snad si ještě neopustil slunný jih a Dílo dokonáš!

SVIHAK said...

:))) Zhaly ty si nadsenec! Basa braniku uz skoro padla i bez BT..

Zhaly said...

to olaf: dovolím si podotknouti, že poslední příspěvek na tvém blogu by temer snesl i nejprisnejsi kriteria pro otisknouti na http://www.vesmirnilide.cz. Bohuzel mu chybi podpis nejaky klenot na zaver (jako treba podpis Aštar Šeran). Snad si ještě neopustil atleticky oval a Dílo dokonas!

Betak said...

Koukám že je lepší bafuňařit než závodně lampiónovat... Nám na soustředkách totiž chybí kouzelné spojení open bar :)

Anonymous said...

Já bych řekl Zhaly, že u tebe se dá každý sportovní výkon nazvat bouráním bariér ;-)

Anonymous said...

Aštana Šerana neznám, ale asi čtu jiné noviny než ty. A když už se zas blíží mčr na dlouhé, vzpomněl jsem si na tvou loňskou kritiku mého počínání i s jistým dodatkem v tvém článku, který se nekonal. Možná očima teoretika to vypadá všechno lehce, ale dostat se z nulové formy po několika zraněních až na MS, vyžaduje někdy neobvyklé metody. Bylo třeba trénovat a ne se zavařit na dlouhé, ale zároveň potrénovat v relevantním lese pro MS v kontaktním závodě jako na štafetách. Někdo tenhle kompromis nezkous. V krizi jsou potřeba někdy netradiční řešení.
Ale asi to na MS nebyl takový úspěch...

Zhaly said...

to olaf: pro tebe to byly neobvyklé metody, pro mě neferove a sobecke chovani. a na tom nic nezmeni ani rocni odstup, ani vysledky na MS.
pokud bych navic chtel byt hnusny, tak ti tady ocituju vetu, na kterou narazis, ale to nemam za potrebi.

a odkud znam Astara? z Blesku ne, jak si myslis. zkus stream.cz a zjistis, ze Ice-B je Buh
http://www.stream.cz/video/12/253249-ice-b-je-buh-vesmirni-lide

Anonymous said...

Slušnej trénink Zhaly :)), což mě vede k úvaze, zda neoprášit tréningovou skupinu v úterý aneb vstup vesmírným lidem zakázan.

Anonymous said...

Nemá asi smysl se o tom dále bavit, tvůj názor stejně nezměním. Mé jednání rozhodně nebylo fér vzhledem k celkovým výsledkům. Vinu přiznávám. Jen si myslím, že to bereš moc vážně. A stejného hříchu se dopouští každý, kdo vystartuje s tím, že nenechá v lese 100%. Třeba je přetrénovaný, nemocný nebo po pařbě (to naopak zvláště mladší běží rychleji než normálně), nebo trénuje mapovou techniku a běží některé úseky tratě rychleji či jiné pomaleji. Nebo když po chybě v závodě vzdáš. A nejkacířštější myšlenky jsou před startovní listinou - "s kým" asi dnes poběžíš. Se svým startovným si můžeš naložit podle sebe. A že něčí přítomnost v lese ovlivní výsledek? To se snad v orienťáku vůbec nestává.

Ale je od tebe velmi hezké, že takhle bdíš nad férovostí českého OB. Média jsou policajty demokracie. Dont turn to the dark side like me ;-)

Tu větu si už jednou napsal do časopisu OB, tak s ní nemusíš dělat drahoty?! Dyť je tvoje, zkopíruj ji kolikrát chceš ;) Tys ji vztahnul vzhledem k MS (jestli se nepletu, už je to dávno)

Jinak ten první příspěvek jsem myslel jen jako hec pro další vtipné video, protože to byl výborný článek. Nevím, kdo čte vesmírné lidi?! Ale v tom případě asi raději nekoukej na moje stránky. Žádná narážka na spojení s tvým zaměstnáním v blesku nikde nebyla.