Thursday, June 19, 2008

Oficiální vyjádření Zhaly.kom k aktuálnímu průběhu jihlavské kauzy

Jestli jsem si myslel, že nic nemůže trumfnout nechutnou diskuzi ne repre webu, pak jsem se zmýlil. Chování orgánů ČSOB je totiž ještě pokrytečtější než příspěvky anonymních hrdinů a moralistů.
Poté, co se Disciplinární komise spálila rozhodnutím vydaným bryskně leč bez jakýchkoliv důkazů a mezi průseráře zařadila, tak jak to moudré hlavy z hradecké Slavie vymyslely, i Šviháka, nenajde nikdo ze zainteresovaných subjektů odvahu říct, že se stala chyba a Švihák "sedí" měsíc a půl zcela neoprávněně. Ba naopak, snaha o to na něj něco najít je přímo do nebe volající. Jak jinak si vysvětlit doplnění disciplinárního závěru č.2008/001, které k výčtu provinění přidává spaní na černo v jihlavské tělocvicně? Je banán na měsíc a půl adekvátním trestem za to, že člověk přespí jinde, než mu to stanoví pořadatel (navíc Švihák ubytování zaplacené měl)? Jen si všimněte, kolik zamilovaných dvojiček spí na závodech spolu, i když jsou z jiných oddílů a pravděpodobně mají odlišné ubytování. Bude disciplinárka trestat 6 týdny i je?
Před měsícem jsem volal po odvolání Disciplinární komise pro její nekompetenčnost. Po včerejším jednání předsednictva ČSOB si myslím, že by měla komise odstoupit sama, neboť to není ona, kdo o trestech rozhoduje. Její evidentně chybné rozhodnutí, proti kterému se v souladu s disciplinárním řádem Švihák odvolal, bylo drtivou většinou potvrzeno. Naopak rozsudek nad zbabělou ranní pěstní odplatou pana Slováka, který se dle mých informací proti němu ani neodvolal, byl autokrativně a nelegitimně předsednictvem zrušen. To je prosim hnus, velebnosti...

8 comments:

Anonymous said...

Omilostnění samozvaného bušiče Slováka bylo na popud L. Zřídkaveselého. No asi mněl Švihák místo sebe na zasedání poslat někoho, kdo tam vůbec nebyl a vše znal jen z doslechu, jak je vidět na slova těch se dává nejvíc. Svědectví přítomných svědků mají jen malou váhu.

Anonymous said...

Připojuji podpis pod tento článek, je mi z rozhodnutí zle bleee

kipketer said...

Spolehněte se, že ještě dojde k doplnění zápisu z předsednictva a dodatečně se vyhrabe i odvolání Mr. SVK.

Anonymous said...

Dik tobe za toto vyjadreni, i ja se pripojuju. Libor ukazal, jak (a predevsim kdy) se pouzivaji pravidla. Moralka clenu predsednictva svazu obecne predpoklada jisty stupen kvality (nikoliv nejlepsi, ale rozhodne ne nejhorsi)...coz clovek, ktery obesel pravidla a verejne to priznal, teda nesplnuje.

papn said...

Ač Sparťan musím se sešífkou souhlasit a učitelskýmu doporučit, ať radši podepisuje vysvědčení místo psaní takovej kktin.

Anonymous said...

já tomu nerozumím a nebyl jsem tam a znám vše jen ze siláckých internetových řečí, a pod toto přihlášení se nepodepíšu. Ale učitelova slova, napsaná na BENovi by se měla tesat do kamene a on, jakožto i pravděpodobně celé předsednictvo by měl sám odstoupit...
A rozhodnutí disciplinární komise zcela chápu a sám bych byl pro ještě tvrdší potrestání aktérů a pouze pro podmíněný trest pro slováka...
tak!

Anonymous said...

Tak tak, je to hnus, velebnosti. Keliška si to myslí také.

Anonymous said...

Diky za zajimave informace