Tuesday, February 14, 2012

Zkusit Šůšn s CH7

Jak už jsem psal, v lednu jsem zjitil, že Sven Fischer ze mě nidky nebude. Tak jsem přemejšlel, kde bych se mohl uvrtat jinde a napadly mě lyžařský laufy, což je vlastně odkladiště zneuznaných lyžařů (třeba Blaďase). Jako první závod jsem si vybral 47 km bruslenim (mapa) v rámci Karlova běhu na Božáku a takhle to dopadlo, když jsem chtěl být jako Standa Řezáč:

Bed wetr. Kalt, very kalt. Nad Chomutovem -24 grad. Majn waksing CH7. Do -8 grad. Very bed prperd. Start. Frst daunhil, gut spíd. Erste klajmb, lepidlo on majn skís. Ajm not hepy aber hef kraft in frst kilometres. Ten kilometres no problem. Pak long daunhil, besser in grupe aber bed waksing y ajm alajne. From 15km na 20 km very bed. Not gut spíd. Pak big klajmb na Bludná. Zkusit šůšn. Skís drhnou. Trájink šumaváček. Very bed. Pernink. Gut vetr. Sany aber skís ár styl langsám. Esn banana y dělat foto mit van old lejdy in Abertamy. Pak big y lange klajmb. Nou kraft. Esen tyčinka Shock. Very gut, kraft ist bek. Noj grupe, zkusit znova šůšn a go jako lýdr aber dunim. Klajmb on Špičák like peklo. Last sechs kilometres. Skís ár not bed nur on san. Bát se lást klajmb to finiš. Esen karbošnek y zkusit šůšn. Ježíškova cesta trájink držet grupe. Zkusit šůšn. Lezte cvaj kilometres. Alpe Cermis zu celnice. Zkusit šůšn. Šumaváček. Zkusit šůšn. Šůšn. Finiš. Ajm hepy y cold. Not gut result - 73. plac mit cajt 3:37:17. Lorenc ist van haur in finiš. Bed vaksing...


Foto z dojezdu. Bohužel to dělal nějakej žebrák, kterej chce za jpg snímek 50 korun (kde žije? v roce 2000?), takže bych mu navrhoval, aby se přejmenoval na KKTfoto.com a prodával je aspoň za dvě kila.

2 comments:

papn said...

V Abertamech to mohla bejt Sigiho Oma.

puchy said...

http://www.kolopro.cz/zavod-stopy-bez-holi!.htm