Thursday, April 14, 2011

Na silnici hvězda, na mapě idiot

Tak nám začaly lampióny a i když jsem se v zimě hejbal víc než vloni, jsem snad ještě tragičtější. Čím to sakra je?

První závod na mapě nebyl špatnej. Štafetovej nočák, co dělal uprostřed hromady bahna Aljoša, mi vyšel možná i díky tomu, že tam nebyly dvě kontroly a já se mohl 15 minut vydejchávat uprostřed trati. Den na to jsem už s menším úspěchem absolvoval jičínskej mapáč ve fekálu v Dřevěnicích a jako tečku probíhání trati na Pařezu na federály. To už jsem docela za sebou tahal nohy. Pak jsem si v rámci španělského soustředění vyrazil na tuhle mapu a trať, kde jsem se solidně vytrápil, protože to bylo nečekaně hodně do kopce. Abych si spravil chuť, tak jsem si byl taky zazávodit bez mapy. Reportážně jsem si dal půlmaraton za 1:32 a byla to letos taková pohodička, že ani o tom nemá cenu psát (i když Klokana, kterýmu jsem dal minutu, bych si mohl vychutnat...).


Po halfmaratonu jsme šli stylově za Ondrou Veseckým, ale ten nás pěkně vypekl, zavřel hospodu a my museli do lesa. Druhej den jsem šel zase do lesa, tentokrát do Říčan, a byla z toho vycházka jedna báseň - skončil jsem ve čtvrtý desítce, vyběhl si pět tisíc bodů a podalo si mě Veličenstvo. Chuť jsem si chtěl spravit teď v sobotu v Dobřichovicích, ale Bořanova pomsta byla totálně nad moje síly a pajdání v kamenných polích si neužily ani moje kotníky. Takže, jak by řekli čobolové, spravil som si akurát ostudu a jelikož mě říznul i Jehova, jel jsem se radši zašít do kanclu.

Další šance na reparát a zlepšení mých trapných rankobodů přichází teď o víkendu. Na nejdiváčtější, nejdramatičtější a pravděpodobně i nejhorší noční MČR peču už z toho důvodu, že to dělají Žabiny. Radši půjdu prošounit Zátišský potok na středeční lahváč, který pořádám (pozvánka). Útok na zlepšení reputace přijde v neděli, kdy se u Slanýho běží mydl a sprint. Snad to nebude další divadélko...

Btw: V pravé liště se nově zhmotnil odkaz na můj Twitter. Žádný rádoby vtipný statusy tam ale nehledejte. To jsem si jen zavedl transparentní tréninkový deníček.

3 comments:

papn said...

S nočákem i Twitterem to děláš dobře. Folouju tě.

Anonymous said...

pojd v sobotu na praha - brandys - 15km!klokan

Anonymous said...

klokane, nakonec jsem se i pres neuspechy rozhodl pro pokracovani o-kariery. jedu se soustredit na sklarnu...zhaly