Monday, February 15, 2010

S kruhy pod očima 3

Tak je to doma. Martina Sáblíková se pochlapila (a teď to nemyslím nijak zle), pěkně za to vzala a ukázala všem záda. Jenže co byla pro ní celkem hračka, to bylo pro mě hotový peklo. Díky posunu se to sešlo tak, že poslední startující dvojice dojela asi tak minutu před tím, než jsem musel text poslat klukům do Prahy.
I když jsem velkej borec, a tenhle blog je tomu důkazem, tak napsat článek za minutu ještě neumím. Možná za minutu deset, ale minuta je prostě zatím nad moje síly. Takže jsem si to musel trochu připravit a už když Martina vyjížděla na trať, měl jsem kostru tří verzí. Dostaly názvy Zlatá, Medailová a Výbuch. Jak se konkrétně lišily, lze jednoduše ukázat na titulcích:

  • Zlatá: Martino, ty jsi naše zlato!
  • Medailová: Sáblíková urvala stříbro/bronz
  • Výbuch: Sáblíková totálně vybouchla
Na rychlobruslení nejsem žádný ekšpert, ale když Sáblíková dojela a její trenér se skoro rozbulel, začal jsem pilovat zlatou verzi. Další dvě jízdy mě jen utvrdily v tom, že jsem se rozhodl správně, ale pak na trať vyjely Wüst a Anschütz, projely prvními mezičasy a já přepínal do jiného okna Wordu. Medailová verze potřebovala značně aktualizovat. Dvě kola před cílem jsem se ale na to vykašlal. Už bylo jasný, že za minutu pošlu do Prahy zlatý text...

3 comments:

papn said...

Este ze nejezdi short track, co? To se to hur spekuluje:-)

Anonymous said...

Dear Alissa,

For long time I use this free software: [url=http://www.freeflvtomp3converter.com]FLV to MP3 free converter[/url].

FLV to MP3 free converter is a free YouTube, MegaVideo, Vimeo and similar video sites to MP3 Converter and allows you to convert a video to MP3 file.

This software is fast, free, and requires no signup. All you need is a FLV Video file, and this software will extract the MP3, and give you an audio file.

So you are able to listen to your favorite YouTube tracks on every MP3 player.

You can download it for free at [url=http://www.freeflvtomp3converter.com]www.freeflvtomp3converter.com[/url].

This may be useful to you.

papn said...

Thx for recommendation. For convert from human to animal I use alcohol.