Monday, February 2, 2009

Super Bowl XLIII - super zážitek

Hodiny v autobusu ukazují 4:50. Vracím se z Anděla, kde jsem v jednom kasinu sledoval s pár dalšíma lidma letošní Super bowl. Ne, teď nevyprávím, co se stalo před x hodinama, teď opravdu sedím v stodevadesátsedmičce a krátím si padesátiminutovou cestu na Háje bušením do klávesnice. Nutno zmínit, že jsem příjemně naložen parádním zážitkem z finále amerického fotbalu a hlavně osmi Plzničkami.
Loňský Super bowl byl úžasný - NY giants šli na míč minutu a půl před koncem a díky neuvěřitelnýmu Eli Manningovi ještě otočili zápas proti neporazitelným Patriots. Těžko se dalo čekat, že se letošek minulému ročníku alespoň vyrovná. Leda hovno, bylo to ještě lepší.
Autoerotika, holky si strkaj pastelky do penálu, prsty do vlasů...hraje mi z ipodu a já vzpomínám na to, co jsem před chvílí viděl. Odpolední mač Liverpool - Chlesea byl oproti tomu jak DVD Evy a Vaška.
Závěr, kdy už se zdálo, že je rozhodnuto, ale stejně se ještě dvakrát otočilo skóre, to byla fantazie. A k tomu, aby mi vyšel luxusní tiket na remízu s kurzem 1:14 chyběl jen kousek. Proč ten podělanej Roethlishamburgem neposlal přihrávku o pár centimtrů výš?
No nic, v busu cinká příští zastávka Háje, musim se pakovat. Hotovo. Za chvíli jdu do práce. Paráda.

1 comment:

papn said...

Zhaly, takovej reportérskej drive jako ty měl naposledy Egon Erwin Kisch. Ti řikám, do 5ti let máš Pulitzera!!!