Saturday, July 19, 2008

Sada českých medailí před chvilkou skompletována

Právě stojím u doběhu a píšu tenhle příspěvek. Už si připadám jak Béďa, který aktualizuje svoje stránky vždy a všude. Před nějakou tou hodinkou se stala Dana mistryní světa a naše repre tak odveze z Olomouce minimálně komplet sadu medailí. Čtvrteční middle byl fantastickou podívanou a i dnešní klasika nabídla vzrušující klání se sladkou tečkou v podobě zlata. Poděkujme Marriane za slabší závěr, protože celou dobu vedla a až v konci přišla o půlminutový náskok.
Tak to bylo z oficiálního soudku a teď trochu bulváru ze života komentátorů. Máme to tu fakt těžký, žijeme v podstatě mezi komentátorským stanovištěm, pivem, vodní dýmkou a postelí. Přestože chodíme spát dlouho po půlnoci, nemáme čas se vožrat jak zákon káže a tím trpíme nejen my, ale celé naše okolí. Třeba takový Boky, který musí každou chvíli čelit našim brutálním fyzickým a psychickým útokům. Třeba teď jsem ho nekompromisně poslal pro tabák, ale jelikož se už docela dlouho nevrací, dostane pojeb jako sviň. Ten chudák už ani nejí, ale na druhou stranu je zase sycen láskou, takže to ani nepotřebuje.
Všechno utrpení spírků vyvrcholilo dnes, kdy jsme mikrofony dostali 20 minut po startu, plazma se nám chytla 50 minut po startu a nakonec ještě dostal Kála kartáč za to, že na sobě nemá vestičku, kterou nenafasoval, a já za to, že jsem nedokázal zapojit tři klubka televizního kabelu do switche se 30 konektory. Ještě, že ta předimenzovaná uchylárna, kterou vysílá i televize, zítra končí. Jinak by nám z toho všem mrdlo.

btw: jestli nějakej kretén bral druhou část tohoto článku vážně, tak pro jeho tupost nemám slov.

2 comments:

Anonymous said...

mozna spis zkompletovana, co? :)

Zhaly said...

Ja ti nevim strejdo. psal jsem skompletovat jako dat dohromady. taky mas shromazdiste a ne zhromazdiste. ale nejsem pres cestinu zrovna odbornik