Wednesday, June 25, 2008

Oční bulva žere tvaroh, oční bulva vidí za roh

Kdo tuhle hlášku ještě neslyšel, tak buď nebyl o víkendu na závodech, nebo nebyl u stánku slyšet rozhlas. Každopádně prostřednictvím Zhaly.kom, jakožto respektovaného média, mám šanci vysvětlit, o co se vlastně jedná, a dát možnost nahlídnout do zákulisí tohoto projektu.
Na podzim za mnou přišel Kála s tím, že by to chtělo něčím oživit naše komentování. A že nějaké humorné scénky na pokraji bulváru by byly ideální. Moc nadšený jsem z toho nebyl, beru komentování vážněji než Kála, navíc zima dala na všechno zapomenout. Ale čím víc se blížilo léto a slečny se začaly oblékat míň a míň, tím se stalo téma určité formy infotainmentu zase aktuální. A tak jsme se jednoho teplého večera sešli za asistence odborného poradce Ing. Jožo Bokovky u lednice naplněné mušketýry, připojili mikrofon a namluvili jednu upoutávku a dvě epizody Oční bulvy. Jelikož se nám nedostalo žádných negativních reakcí a slogan z nadpisu si říkají i malé děti, bude naše nová rubrika pokračovat. Materiálu je dost a dokud nám nezačne chodit antrax poštou, nezalekneme se ničeho. Ani hanbaté fotky Jiřinky Bohdalové.
Publikované díly jsou ke stažení v pravém menu.

2 comments:

papn said...

He, he. Na závodech jsem byl, ale pro samé hlídání harampádí v lese nic o bulvě neslyšel. Fakt dobrý! Ještě začít s videem a Noisebrothers s panem Petanou si budou muset začít hledat novej business:-)

Anonymous said...

Kluci, super. Byl jsem na tom stejne jako Papn, ale neni nad download a zacinam bejt vas fanda. Doufam, ze pristi dil O.B. nam prinese blizsi informace ohledne zapasu v boxu z Jihlavske areny :-)