Sunday, October 7, 2007

Waterville carp is coming

With all glory and poorness, magnificence and misery, sympathy and nauseousness, delicious vari-coloured autumn and dirty still-pissing autumn, full bottle of Branik and empty bottle of Branik or with hangover and hangover.
In days to come I will refresh your mind with Waterville carp recaps from years 2001, 2003 and 2006 starting now with year 01, when the hero was Marcelka. God bless her`s mega-tits and nano-intellect.

Pátek večer. Právě jsem měl sedět v hospodě ve Vodňanech. Místo toho jsem v Edenu na hokeji. Slávie vyklepala Vsetín, ale stejně bych byl raději v tý hospodě na růžku, kde už pravidelně trávíme předkapří večer.
Sobota ráno. Praha je zahalená v husté mlze a normální lidi ještě spí nebo sledují Pokémony. My sportovci však nasedáme do expresu Praha - Kapr a svěřujeme svoje životy kapitánu Kostějovi. Je klid, po hájweji letíme. Přichází objižďka a s ní mizí i klid v busu. Děcka nám ukazují své pěvecké umění. Takhle zpíváme taky, ale oni jsou střízlivý. Ticho nastává až po projetí metou s nápisem Krtely. Jsme na kaprovi. Všude okolo tradiční jabka, ale jsme přece u vody a ne někde na horách. Krademe si pár jablíček k snídani a čekáme. Pak se běží. Na Kratochvíli to známe, kapřích kontrol je dostatek a napalmu taky. Novinkou v lese byly anténky schovaný v pasece. Myslím, že jsem je potkal jenom já. Asi 1/2 metříková tyčka zavinila, že jsem skoro přišel o falus. Nakonec to odnesl jenom dedáč a mé stehno zdobí pěkný schlitz. Přesto útočim na vítezství. Jan M. taky. Mirek K. ne. Míša N. už vůbec ne. Zdendulovi P. se daří a háďatům taky. Pak nastal problém! Škola otevírá za 2 hodiny. My kluci, co spolu takhle chodíme, si s tím už víme rady a doplňujeme tekutiny. Mícháme si PETku o kole a rumíčku. Na cestu (9km). Na cestě PETka padá...
Celý text zde

No comments: