Thursday, October 11, 2007

DUDE, WHERE`S MY CARp?

Where? Only 29 hours ahead of us and the countdown cuts minute after minute to the carp`s train departure. You can check how many minutes are missing right now on Betov.
I have to tell you what does mean for me the introduction into hall of glory of Regional studies department. People often ask me why I have gone in September down with my shape. And I reply them that I have gone down with my shape since last year`s September. Sweet, what? But with the carp`s horizont I decided that I must change something. I tried to replace coach (Pepi Ďurčat, the captain), drink another beer brand (Samson in place of Cloister) or reduce handjob. All without success. Finally helps comeback to the old ways. Sunday - football match on Flora, Monday - floorball deathmatch, Tuesday - jogging with past O-stars (Pápn, Zdenda, Boky), Wednesday - swillcharade on Strahov open air. I can say that I feel my life`s shape and I`m very optimistic. No one can stop me, except carps`s train conductor. Very fine, what?
Today, I have to also end the trilogy and publish my text from Waterville carp 2006. Any Marcelka or firefly in this partly rhymed article, but never mind - Ladyboy rules!!!

K.A.P.R. RÝMUJEM, RÝMUJEM

Stejně jako formule eins bez toho skopčáckýho ksindla Šumachra nebude ani kapr bez Marcelky či Světlušky takový, jako dřív. Ale pořád se vyplatí na něj jet, protože rok co rok se najde nějaký exot, který dá kapříkovi punc jedinečnosti a neopakovatelnosti. Letošní ročník nenapsal jeden silný příběh, ale řadu drobných epizod, které někomu zanechaly jizvy na srdci, jinému zas cirhózu v játrech.

Zahoukal vlak, otvírák cvak, Paroubek v pysk, jasný to zisk.

A to jsme ještě nenastoupili do vlaku a mě se už točila hlava. Rychlík na Plzeň byl klasicky narvanej, cestující zakouleli vočima, když jsem nad nima píchnul flašku Dona Simona a 40 minut do Zdic rychle uteklo.

Zdice malé nádraží, batoh jako závaží, narvaný až po víka, flaškami od Braníka.

Nu museli jsme batohům trochu ulevit, na což bylo během hodinky na nádražku času dost. Já jsem pro jistotu ulevil rovněž svému zažívacímu ústrojí. Škytka je sviňa. Ale ve Zdicích bylo zase pěkně, stejně jako loni. A Pragováci měli super kšiltíky.

O hodinu později, uhýbejte raději, Taďas pivu rozumí, šetřit se však neumí.

Mirek, který dorazil následujícím plzeňským rychlíkem, byl doslova konsternován výkonem pragováka Tadeáše. Jak utržený ze řetězu, hlasajíce, že mu nesmí nic utéct, zvládá 6 piv za 40 minut a podřezává si pod sebou pana Větvičku. Ale k tomu se ještě dostanu.

Rychlíkem do Protivína, neopít se? Volovina. Babice nám nevěří, že močíme ze dveří.

celý text zde

2 comments:

Zhaly said...

I hate to say it fellas but maybe we should yesterday cut back on the shibbying. I know that it was a breakdancing stripper emergency, but don`t forget on the continuum transfunctioner, because the continuum transfunctioner is a very mysterious and powerful device and it's mystery is exceeded only by it's power. Zoltan.

His Majesty.cz said...

Ladyboy???
Lejboj rules!!!
http://www.youtube.com/watch?v=nhROcGOdZcc