Tuesday, September 25, 2007

Kdo neskáče, je Bulhar


Tak už jsme to dopracovali tak daleko, že i rodilý Bulhar ALjoša považuje Bulharsko za Bulharsko. Dobrá práce, dalo by se říct.
Dobrá práce je za mnou i z hlediska MČR na klasické trati. V sobotním semifinále jsem i přes velká očekávání nepostoupil do pralesní ligy mistrů, ale probojoval se do finále C. Logickým vyústěním tohoto zklamáníčka bylo, že jsem do nedělního finále nenastoupil a radši se naplno věnoval komentování. Myslím, že tato oběť přinesla své ovoce a nejen, že jsem si mohl na doběhu vychutnat Veličenstvo, ale náš výkon s Kálou měl konečně koule.
Nedělní rozlučková pařba u Jiřina na chatě se nesla v komorní atmostéře a příliš dobré výkony na indoor lahváči mě poslaly rychle do postele.

V pondělí mi začaly i starosti. Ano, zahájil jsem 5. rok studia vodohospodářství a zdá se, že začínám finišovat. Jestli skončím na pracáku, v šesťáku nebo bez VŠ vzdělání se teprve uvidí...

2 comments:

Zhaly said...

Aby toho nebylo malo, tak jsem v novem cisle reflexu nasel clanek "Nas cas prijde", ktery pojednava o tom, ze se Bulhari jednou od Cech trhnou. takze od roku 2015 pocitejte s vizovou povinnosti pri ceste na bulharsky federal...

jirin.biz said...

Ale to se asi bude na bulharské ambasádě platit za vízum v naturáliích, co? A myslíš, že bych pak třeba měl dvě občanství?