Monday, December 24, 2007

Štědrý večer nastal

Dobrý večer a dobrou chuť, pokud právě obědváte. Poslední dobou jsem neměl moc času, takže jsem svůj blog poctivě šidil. Jelikož dneska jako prostě máme ty Vánoce, rozhodl jsem se nadělit pár řádek i doméně Zhaly.kom a sesumírovat uplynulý měsíc.

- první prosincový den jsem zavítal do Prostějova na vyhlášení nejlepších lampionů. Nejdřív jsem oběhl sprintík po městě, pak očíhnul (ne)valnou hromadu (kdybych se jí někdy chtěl ofiko zúčastnit) a večer moderoval po boku Štěpána Škorpila a před kamerami ČT předávání cen. Nicméně vrcholem dne byla pozdně noční karaoke šou. Seznam mnou zprzněních písní by byl dlouhý, leč vypíchnu duet s Kálou na Dragostea Din Tei.

- na druhý advent jsme s Miškou vyrazili do Vídně. Viděli jsme hodně památek, koupil jsem první a na dlouhou dobu taky jediný dárek, ale hlavně jsem přišel na chuť vánočnímu punči neboli ich habe den Weihnachtspunch gern.

- i následující víkend jsem trávil s Miškou, tentokrát v Jičíně. V pátek jsem vyrazil na kriminálnickou cupitačku, kde tempo jednoznačně udával Hónův vlkodlak Rod, a po 60 minutách jsem skoro umřel

- a už tu máme poslední předvánoční víkend, který odstartovala besídka. Velice podařená akce, kde se sypal Paroubek a Skruf proudem. Největšími držáky byli Veličenstvo a Jehova, kteří U skokana a pak v nonstopu vydrželi údajně do půl šestý. Následoval sobotní fotbalový turnaj, kde rok co rok hájíme barvy Datáče. I letos jsme měli tradičně největší spotřebu piva na tým a i letos jsme vypadli ve čtvrtfinále, přestože jsme dali o 7 gólů víc než loni (to jsme měli celkové skore 0:1). Následoval zhruba 6 hodinový přesun na sparťanskou besídku vyplněný pivem, pak bowling a pak konečně spánek. Ráno jsme totiž s Mirkem a zničeným zviřátkem (Boky) jeli na Jizerku a já s jedním žaketem na Nový louce objel neuvěřitelných 40km

- závěrečná odrážka patří sms přáním. Děkuji všem svým kamarádům, že mi ani jediné neposlali. Obdržel jsem totiž jen dvě (od spolužačky, kterou jsem 5 let neviděl a Tomáše Raka z TK Plus, který podle mě už teď neví, kdo moderoval ten večírek v Prostějově), což jen potvrzuje neosobnost těchto přání a způsob jejich rozesílání (poslat-OK, vložit celý adresář-OK, odeslat-OK).

A na závěr hláška Václava Kafky - Mirkova spolužáka, kabelážníka a majitele největšího penisu v Dejvicích:
Buzna: "Rugby je nejlepší kontaktní sport na světě."
Václav: "Nejlepší kontaktní sport na světě je mrdání."

Šťastnej novej rok všem...

Thursday, December 20, 2007